Op deze pagina kunt u op de blokken klikken die de discipline benoemen waar uw meer over wilt lezen. Ook vind u onder aan de pagina een evenementen kalender en andere informatie die u mogelijk interessant vindt.

Disciplines met bogen

De vereniging heeft een eigen boogbaan hier is het mogelijk om zowel met eigen boog als een van de vereniging te schieten.

Luchtdruk disciplines

Binnen de prins der Nederlanden zijn een aantal deelnemers aan Nederlandse Competities binnen het luchtdruk schieten, zij kunnen jou met eigen materiaal of materiaal van de vereniging op weg helpen.

Vuurwapen disciplines

Binnen de sportschutterij is het ook mogelijk om met meerdere typen wapens de sportschutterij te beoefenen, bij de prins der Nederlanden is in dit geval veel kleiner kaliber mogelijk, of jou wens precies kan vindt je door op de afbeelding te klikken.

Meer over de vereniging

De Prins der Nederlanden is een vereniging die is opgericht in 1899. En wordt altijd al op vrijwillige basis gedraaid. Hierdoor is het ons kent ons gevoel erg belangrijk. De verenigingsavonden worden trouw bezocht door de vaste groep. hierdoor weet iedereen goed wat die van elkaar kan verwachten.

Lid worden

Zoals u zich misschien wel kan bedenken zijn er strenge regels over toelatingen bij een schietsportvereniging. echter schrikken wij hier niet van af. Als u interesse heeft in de schietsport neem dan vooral contact op via het contactenformulier. En lees u door HIER te klikken.

mogelijkheden kinderen en bedrijven

Evenementen kalender

zomerstop

We sluiten de vereniging vanaf zondag 28 juli tot en met donderdag 15 augustus.

ander evenement

uitleg over ander evenement